4. prosinca 2018.

AUTOMATSKA AUTOPRAONICA

Nakon dužeg iščekivanja konačno i samo za Vas OTVORENA NOVA U POTPUNOSTI AUTOMATIZIRANA AUTOPRAONICA  jedinstvena u cijeloj regiji. Nalazi se u sklopu postojećeg Autowellness centra  na zaobilaznici (ulica Tome Bratkovića 1a, Čakovec).

Recenzije Autowellness samoposlužne autopraonice dokazuju kako su upravo one postale omiljeno mjesto za pranje limenih ljubimaca u gradovima gdje su smještene. Stanovnici grada Čakovca, Varaždina i Ludbrega ocijenili su Autowellness jednom od najboljih u tom području, a upravo to je potaknulo na pokretanje prve najmodernije i potpuno automatizirane autopraonice u ovom dijelu Europe.

Zamisao kojom se Autowellness povodi je pružiti svojim korisnicima najbolji i najbrži proces pranja automobila, stoga je nedavno otvorena najsuvremenija automatizirana autopraonica, koja će uvelike vozačima olakšati da njihov automobil zablista. Nalazi se u sklopu postojećeg Autowellness centra za vozila u Čakovcu na južnoj zaobilaznici (Ulica dr. Tome Bratkovića 1a), gdje možete pronaći i novu uslugu cjelovitog unutarnjeg čišćenja vozila.

Nova automatska autopraonica nudi nekoliko vrsta pranja od osnovnog BASIC, OPTIMAL, DELUX  pa sve do PREMIUM pranja kojim možemo udovoljiti i najzahtjevnijim ljubiteljima pranja vozila.

BASIC pranje vozila sadrži osnovno pranje vozila koje uključuje pretpranje, pranje pragova i felgi posebnim valjcima, visokotlačno pranje pragova, felgi i vozila, pranje i poliranje sa pjenasto-tekstilnim valjcima tzv. GENTLE TOUCH, zaštitni vosak, ispiranje demineraliziranom vodom (nakon kojeg nije potrebni dodatno brisanje ) te trostruko sušenja vozila super jakim ventilatorima.

OPTIMAL pranje sadrži BASIC pranje sa uključenim podnim pranjem vozila.

DELUX pranje sadrži sve komponente OPTIMAL pranja prošireno pranjem sa aktivnom pjenom i super sjajem.

PREMIUM pranje  sadrži sve faze DELUX pranja prošireno je pranjem posebnom komponentom za postizanje učinka svile tzv. SILK efekt, čiji je rezultat iznimno brzo klizanje vode sa površine vozila i stvaranje zaštitnog filma, koji štiti vozilo u periodu do slijedećeg pranja.

Moramo spomenuti i novu nadstrešnicu sa uslugom usisavača koji omogućuje korisnicima čišćenje unutrašnjosti vozila i za kišnog vremena.

Kao i novo postavljene semafore na samoposlužnim boxevima, koji će uvelike omogućiti bržu protočnost vozila.

Vjerujemo da će naši korisnici prepoznati  kvalitetu nove ponude postojećeg AUTOWELLNESS CENTRA te počastiti svog limenog ljubimca jednim od izvrsnih tretmana pranja, koje nudi nova automatska autopraonica.